Nibnabmood

Handelsbetingelser

Nibnabmood er en dansk webbaseret butik med salg af bla. Keramik og grafisk print. Alle varer er produceret af Nibnabmood selv.

Hvis du har ønsker til varer, så er du altid velkommen til at kontakte mig på Nibnabmood.info@gmail.com eller på tlf. +45 23346226

Betaling

Vi modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort via Paypal.

Priser og fragt

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Handler du uden for EU gælder disse regler ikke.

Det koster 39 kr. i fragt, uanset ordrens størrelse og vægt, for forsendelse til adresser i Danmark (excl. Grønland og Færøerne).

Hvis du selv henter dine varer i Vejle, så skal du ikke betale fragt. Skriv VEJLE i rabatkode.
Hvis du har valgt, at du selv vil afhente din bestilling i Vejle, så vil der blive sendt en mail med besked om, at din pakke er klar til afhentning og vi aftaler nærmere om hvornår afhentningen kan finde sted.

Forsendelse

Vi sørger for levering med Post Danmark eller GLS, og sender dine varer inden for 3 hverdage. Rettidig levering forudsætter dog, at Post Danmark og GLS overholder dag-til-dag levering. Nibnabmood kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark og GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller deciderede udeblevne leverancer, fremsender Nibnabmood naturligvis en ny leverance uden beregning.

Reklamationsret

Nibnabmood yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert anvendelse eller vedligeholdelse. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Nibnabmood indenfor rimelig tid og senest 72 timer efter modtagelsen. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Nibnabmood returneringsomkostninger.

Reklamation, varereturnering og ombytning

Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os efter aftale. Varerne skal altid returneres i ubrugt stand og i korrekt forsvarlig emballage.

Hvis du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen til dig. Dette gøres ved en tilbageførsel til dit betalingskort, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.
Du må påregne op til 14 dages ekspeditionstid. Lovgivningen siger 30 dage. Vi sender dig en mail, når vi har behandlet din returvare.

Medsend venligst kopi af kvittering eller skrivelse indeholdende ordrenummer, produktbeskrivelse samt begrundelse for returnering. Ønskes en anden vare i stedet, skal der på ny lægges en ordre i webshoppen

Vil du returnere en vare skal du selv betale returforsendelsen. Ligeledes tilbagebetales fragten for ordrens forsendelse heller ikke. Er ordren blevet sendt fragtfrit og dele af eller hele ordren sendes retur, så vil fragten blive trukket fra det resterende beløb, såfremt ordrebeløbet når under den fragtfrie grænse.

Hvis du ikke afhenter dine bestilte varer på posthus eller på andet postafhentningssted indenfor afhentningsfristens udløb, sender Post Danmark pakken retur til os. Post Danmark opkræver os både for fragten til dig og for fragten retur til os, og returfragten til os skal du naturligvis betale, hvis ikke du henter dine bestilte varer.

Vi behandler ikke-afhentede pakker som retursager/fortrydelse. Beløbet for porto for uafhentede pakker, som vi fratrækker dit returbeløb udgør 49 kr. Ønsker du at købe varerne igen - er du nødt til at lave en ny bestilling. Det samme gælder, hvis du har indtastet en forkert leveringsadresse på din ordre.

Varer fra kategorien "Personlig" er lavet specielt til køber og er derfor ikke en vare vi kan gens. Disse varer tages ikke retur.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer skal du kontakte os på:

Email: Nibnabmood.info@gmail.com
Tlf: +45 23346226

Varereturnering sendes til

Nibnabmood
C/O Nadia Bæk Smedegaard
Dybbølvej 1B
7100 Vejle

NB. Personlig returnering kan kun foregå efter aftale.

Vær opmærksom på følgende:

Tingene på opsætningerne som ikke sælges løst på webshoppen, medfølger ikke ved opsætnings køb. Det er KUN illustrationerne.

Rammer medfølger ikke.

Farverne kan variere fra skærm til skærm.

Tingene på webshoppen er håndlavede, så der kan være forskel i form og farve. Det ses ikke som en fejl.

Der tages forbehold for tastefejl og udsolgte varer.

Your bag is empty
Start shopping